Fonteyn.nl

Een Loungeset kopen bij Fonteyn 

Een tuin zonder loungeset is als een auto zonder wielen. Natuurlijk ben je niet verplicht om een loungeset in je tuin te plaatsen, maar door een loungeset in je tuin te plaatsen kan je wel veel meer genieten van je tuin. Het vinden van een geschikt loungeset kan echter nog wel een behoorlijke klus zijn. Daarom zoeken veel mensen online naar een loungeset. Online is echter zo veel te kiezen dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker is in ieder geval dat als je een loungeset koopt bij Fonteyn, je geen miskoop doet!

Een loungeset kopen: bij Fonteyn doe je zaken met een ervaren partij

Als je een loungeset gaat kopen, dan wil je natuurlijk dat die partij ervaring heeft met het verkopen van loungesets. Je vindt het immers ook prettiger als een ervaren monteur naar je auto kijkt, dan dat iemand die nog een nooit een motorkap heeft opengedaan zich over jouw auto ontfermt. Als je een loungeset bij Fonteyn koopt, dan weet je zeker dat je in goede handen bent.
Fonteyn is een bedrijf dat in 1989 is opgericht. Het bedrijf heeft een grote showroom in de buurt van Uddel. Met groot bedoelen we ook echt groot: de oppervlakte van de showroom is maar liefst 35.000 vierkante meter. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Fonteyn ook nog eens een opslagruimte van ruim 60.000 vierkante meter. Wellicht denk je nu: wat heb ik daar aan? Nou, het betekent dat wanneer je een meubel bij Fonteyn koopt, je het meubel zeer waarschijnlijk uit voorraad geleverd krijgt. En dat is echt wel prettig. Als je een loungeset koopt wil je er in de regel niet al te lang op zitten wachten, maar wil je gewoon dat de loungeset snel in huis is. Door de voorraadruimte die Fonteyn heeft, kunnen ze vrijwel ieder tuinmeubel binnen 3 werkdagen leveren. 

Kiezen voor Fonteyn is kiezen voor tevredenheid

Naast de jarenlange ervaring van Fonteyn zijn er meer redenen om een aankoop bij dit bedrijf te doen. In de eerste plaats is dat omdat Fonteyn klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Zo zijn de medewerkers er op ingesteld om persoonlijke aandacht en persoonlijke service te geven. De medewerkers staan ook allemaal met een foto op de site: zo praat je niet met een anoniem iemand, maar echt met iemand die voor jou aan de slag gaat. Daarnaast heeft Fonteyn een ruim assortiment en bijzonder scherpe prijzen!
 

Reviews (Gemiddelde: 10)

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten